کباب قلوه
27 مهر 1395
کباب قلوه
قلوه ها رابعد از اینکه شستید وپوست وچربی آن راگرفتید آب آن رابگیرید وبه وسیله یک دستمال کاغذی آن راخشک کنید وسپس به وسیله یک پر یا قلم مو کره آب شده را روی آن بمالید وآن را به سیخ کشیده وکباب کنید ویا در بشقابی گذاشته و در فر بگذارید تا هر طرف آن رنگش زرد شود.مدت پخت قلوه گوسفند برای هر طرفش سه دقیقه وبرای گوساله پنج تا شش دقیقه است. وقتی قلوه ها پخت شدند آن را در بشقاب گرمی قرار دهید و در کنارش کمکی کره وجعفری گذاشته وسر سفره بیاورید