پنج شاخصه تربیت مهدوی برای فرا رسیدن ظهور !
1- تنظیم محبت
گفته شده است که نماز عمود دین است اما نگفتند شاخصه تربیت است چرا که برخی نماز میخوانند و کم تربیت هستند شاخصه اول تربیت تنظیم محبت است یعنی اینکه انسان در بین محبوبهایش خداوند و آنچه که به او تعلق دارد را بیشتر دوست داشته باشد، کسانی که امام حسین (ع) را تنها گذاشتند تنظیم محبت نکرده بودند، اگر چه که اکثریت آنها نمازخوان هم بودند.
2- تنظیم شخصیت
شاخصه دوم تربیت مهدوی تنظیم شخصیت است که در آن فرد خودبزرگ بین و خودکمبین نباشد شود یعنی اگر دنیا را به او دادند خود را گم نکند یا اگر از او گرفتند ناامید نشود، شهرت، ثروت، ریاست و موقعیت سبب نشود که خود را گم کند.
3- تنظیم ظاهر و باطن
شاخصه سوم تربیت مهدوی تنظیم ظاهر و باطن است، متاسفانه امروز برخی چنان ظاهر و باطنشان متفاوت شده است که خود را نیز فریب میدهند، دورغ و چاپلوسی از عدم تنظیم ظاهر و باطن است، برخی اعمالی همچون نماز و روزه را انجام میدهند اما ظاهر و باطن آنها یکی نیست، اگر قرار است ما برای امام زمان تربیت شویم باید ظاهر و باطن ما یکی شود.
4-تنظیم ارتباطات
ارتباطات ما با دیگران باید بر اساس حق و باطل باشد، پارتیبازی و حزببازی در جامعه اسلامی راهاندازی نکنیم، بر همین اساس همه دولتهایی که روی کار آمدند خود را بسنجند که چگونه عمل کردند.
5- تنظیم سرمایه های خود
ما انقلاب کردیم تا رئیس جمهورهایی همچون شهید رجایی، شهردارانی همچون شهید باکری و وزرایی همچون شهید چمران را در کشور خود داشته باشیم که در بالاترین پستها دست از پا خطا نمیکنند اینها سرمایه و افتخار جمهوری اسلامی است که دشمن تمام تلاش خود را به کار گرفته تا چنین شخصیتهایی تربیت نشود.
حجت الاسلام ماندگاری