حوزه و پژوهش
# حوزه-پژوهش
بنیان های یک جامعه را اندیشه ها می سازند و اندیشه ها از رهگذر پژوهش و پژوهشگران پا به عرصه می نهند. براین بنیاد، همانگونه که اندیشه و اندیشیدن را نمیتوان ساده انگاشت، پژوهش و نگارش بویژه در حوزه علوم اسلامی را نیز نمی توان غافلانه فراموش کرد؛ چه اینکه کم انگاشتن پژوهش، راه را بر پیشرفت و ترقی می بندد و استعداد ها را ابتر و ناکام می سازد. در سایه سار قلم، زندگی زیباست آن گونه که پیامبر خدا( صلی الله علیه و آله) فرمود: « القلم من الله نعمه عظیمه و لولا القلم لم یستقم الملک والدین و لم یکن عیش صالح؛(1) قلم نعمت بزرگ پروردگار است؛ز و اگر قام نبود، سیاست و دیانتی استوار نمی شد و زیستن خوشی در روزگار نبود.
اما پرسش بنیادین در این عرصه این است: چگونه می توان روح پژوهشگری را در جامعه پرورش داد؟ چگونه می توان جامعه ی علمی جوان حوزوی را به سمت درنگ و تامل در پدیده ها و ثبت یافته ها و بهره مندی از تجربه ها رهنمون شد؟
پاسخ بسی مشکل است و در این نوشتار کوتاه نمی گنجد؛ اما به اجمال باید گفت از راه های رسیدن به آن آرزو، ایجاد باور عمومی در امر پژوهش است. بسیاری از ناکامی های نسل جوان حوزوی که به جدایی آنان از عرصه پژوهش منجر شده، فرآورده ی ناباوری هاست. گاه از پژوهش، چنان غولی می سازیم که کسی را یارای نزدیک شدن به آن نیست؛ گاه به دلیل ضعف نظام آموزشی، اجازه ی بلند پروازی های پژوهشی را به دانش پذیران نمی دهیم. ما ناخواسته با برخی استاد محوری ها یا مشاوره های کلی بدون آگاهی از استعداد های فردی پژوهشگران باعث گریز ایشان از عرصه ی پژوهش می شویم. نوپژوهندگان ما هنگام شنیدن نام پژوهش از زبان یک استاد فرهیخته با آن اندوخته تجربه، کندن کوه با یک سوزن را فریاد می آورند و از آن می هراسند. شاید بعضا گمان می کنیم با این کار، آنان را به عزمی جزم و همت دیگرگونه ای دعوت کرده ایم، حال آنکه روح نوآوری و پژوهش را درآنان میرانده ایم. معصومان خود همواره به نوشتن امر فرموده اند که چرا نمی نویسید؟
از امام صادق(علیه السلام) است که : « دخل علیٌ أناس من أهل البصره فسألونی عن أحادیث و کتبوها فما یمنعکم من الکتاب؟ أما إنکم لن تحفظوا حتی تکتبوا؛ (2)مردمانی از بصره نزد من آمدند و سخنانی از من پرسیدند و همه ی انان را نوشتند. پس چه چیز است که شما را از نوشتن بازداشته است؟ هان. تا به نوشتن رو نیاورید، به حفظ نوشته ها هم دست نمی یابید.»
ما به نوپژوهندگان مان نگفته ایم که پژوهش در سال های آغازین تحصیل، آن هم در گستره ای پهن دامان و کلی نیز شایان تحصیل و قدردانی و پله ای برای ترقی است. ما به آنان کمتر گفته ایم که همین پژوهش های مختصر و گاه همراه با اشکال های فراوان، زمینه ی فرهیختگی در عرصه های علمی را فراهم می آورد. ما به ایشان کمتر آموخته ایم که هراس از نقد منابع مختلف یک علم یا موضوع، به توقف و فرو افتادن در دام چاله ها منجر می شود.
ما به پژوهشگران نورس و نوقلمان حوزوی، کمتر آموخته ایم که آموزش، رودخانه ای برای رسیدن به دریای ژرف پژوهش است. ما به آنها نیاموخته ایم که آموزش برای پژوهش است نه آموزش برای آموزش. از این رو کوشیده ایم تا ضعف نظام آموزشی خود را با مهار روح پژوهشگری جبران کنیم و کتاب محوری و جزوه سالاری را سرلوحه ی کار استادان خود سازیم. سرانجام این کار-به فرض توفیق کامل- تربیت استادانی برای آموزش همان کتاب هاست نه پژوهشگرانی پا به رکاب. قدری درنگ کنیم.
پژوهش می تواند آینه ای برای نمایاندن کاستی های ما در عرصه ی روش و آموزش و بوته ی نقدی برای استادان و دانش پذیران باشد. آیا نباید اندکی از آموزش مداری افراطی کاست و جای آن را به پژوهش محوری داد و فرار از تحقیق را بین دانش پذیران به حداقل ها و دست کم های امروز جهان رساند؟ آیا به واقع نباید به دانش پذیران گوشزد کرد که هراس از پژوهش، هراس از ورود به باغی پراز گل های رنگارنگ و شایان دلنشینی و دل نشاطی است؟
آنچه گفتیم در مطالعات و تحقیقات دینی ارزشی دوچندان می یابد؛ چه آنکه جامعه ی ما جامعه ی دینی است و هر روز و هر روز، نیازمند پژوهش تازه ای در عرصه ی دین و گشودن افق های تازه و اجتهاد است و هر روز نیاز های جدید و مطالبات نوینی به سوی حوزه های علمی گسیل می شود که این نیازها در بخش مطالعات اسلامی، بیش از سایر عرصه ها نیازمند به روزرسانی است. بدین روی پژوهشگر، نقش حساس و والایی در سازندگی معنوی جامعه ی خود خواهد داشت.
درخشش برخی استعدادها و توانایی های فکری در گستره ی آموزش، پرورش نسل حاضر و پیشینه ی درخشان آنها در این عرصه، بویژه در سال های اخیر، نوید خجسته ای برای فتح قله های رفیع تر را می دهد. از این رو بر مسوولان و استادان و صاحب نظران حوزوی، فرض است که با ایجاد روح خود باوری پژوهشی در پژوهشگران جوان حوزوی، زمینه ی این مهم را فراهم آورند.
1. مستدرک الوسایل،ج13، ص258
2. بحارالانوار، ج2، ص 153
دستورالعمل پیشگیری و مقابله با باج افزار WannaCrypt
بر اساس اعلام مرکز مدیرت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانهای (مرکز ماهر)، در روزهای اخیر باجافزاری تحت نام واناکریپت (WannaCrypt) با قابلیت خود انتشاری در شبکهی کشورها منتشر و شایع شده است. بر اساس رصدهایی که در کشور توسط مرکز ماهر انجام شده، این بدافزار در سطح شبکهی کشور ما نیز ردیابی شده است.
تا این لحظه بیش از ۲۰۰ قربانی این باجافزار در کشور مشاهده شده است که بیشتر این آلودگیها در مراکز پزشکی و سلامت قرار دارد. در این راستا اقدام برای جلوگیری از انتشار باج افزار و کاهش خسارات ناشی از آن، از سوی تیمهای امداد و نجات مرکز ماهر با نام مراکز آپا مستقر در استانهایی کشور در حال انجام است.
این حمله را میتوان بزرگترین حمله آلوده کردن به باجافزار نامید که تاکنون انجام شده است. این باجافزار به نامهای مختلفی همچونWannaCry ،Wana Decrypt0r ،WannaCryptor و WCRY شناخته میشود. واناکریپت همانند دیگر باجافزارها دسترسی قربانی به کامپیوتر و فایلها را سلب و برای بازگرداندن دسترسی درخواست باج میکند.(تصویر پایین)
در حال حاضر این آسیبپذیری توسط مایکروسافت مرتفع شده است؛ اما کامپیوترهایی که بهروزرسانی مربوطه را دریافت نکردهاند، نسبت به این حمله و آلودگی به این باجافزار آسیبپذیر هستند.
لطفا جهت پیشگیری از بروز مشکل سریعا ابتدا با توجه به راهنما نسخه ویندوز خود را شناسایی کرده و پس از دانلود فایل متناسب با ویندوز خود، اقدام به نصب فایل بروزرسانی مربوطه کنید.
رابطه ازدواج و طلاق با سلامت قلب انسان
رابطه ازدواج و طلاق با سلامت قلب انسان
تحقیقات علمی و بررسی وضع سلامت سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر نشان می دهد ازدواج به سلامت قلب کمک می کند و طلاق با افزایش بیماری های قبلی - عروقی در ارتباط است.
این مطالعه که مهم ترین تحقیقات انجام شده از این نوع است نشان می دهد سلامت قلب چگونه با ازدواج و زناشویی در ارتباط است؛ نتیجه این تحقیقات در کنفرانسی که در دانشکده قلب نیویورک برگزار شده بود ارائه شد.
کارلوس آلویار سرپرست این گروه تحقیقاتی در مرکز پزشکی لانگون در دانشگاه نیویورک گفت: یافته های به دست آمده می تواند به افراد نشان دهد که ازدواج و زندگی زناشویی تا چه حد می تواند بر سلامت قلب و عروق تاثیرگذار باشد.
نتیجه این تحقیقات نشان می دهد احتمال ابتلا به بیماری های قلبی - عروقی و همچنین بیماری های مغزی - عروقی در افرادی که طلاق گرفته اند در مقایسه با افراد مجرد بیشتر است.
سوزان استینبام، رئیس بیمارستان « لنوس هیل » در نیویورک گفت: این مطالعه نشان می دهد عوامل دیگر از جمله سیگار کشیدن، چاقی، فشار خون، دیابت و عدم تحرک نیز در افرادی که طلاق گرفته اند بیشتر شایع است.
ابلاغ سیاست های کلی «علم و فناوری»
امام خامنه ای (حفظه الله تعالی) رهبر انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی سیاستهای کلی «علم و فناوری» را که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین شده است، ابلاغ کردند.
متن سیاستهای کلی علم و فناوری که به رؤسای قوای سهگانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شده، به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
سیاستهای کلی علم و فناوری (نظام آموزش عالی، تحقیقات و فناوری)
۱- جهاد مستمر علمی با هدف کسب مرجعیت علمی و فناوری در جهان با تأکید بر:
۱-۱- تولید علم و توسعه نوآوری و نظریه پردازی.
۲-۱- ارتقاء جایگاه جهانی کشور در علم و فناوری و تبدیل ایران به قطب علمی و فناوری جهان اسلام.
۳-۱- توسعه علوم پایه و تحقیقات بنیادی.
۴-۱- تحول و ارتقاء علوم انسانی بویژه تعمیق شناخت معارف دینی و مبانی انقلاب اسلامی با: تقویت جایگاه و منزلت این علوم، جذب افراد مستعد و با انگیزه، اصلاح و بازنگری در متون، برنامهها و روشهای آموزشی و ارتقاء کمی و کیفی مراکز و فعالیتهای پژوهشی مربوط.
۵-۱- دستیابی به علوم و فناوریهای پیشرفته با سیاستگذاری و برنامه ریزی ویژه.
۲- بهینه سازی عملکرد و ساختار نظام آموزشی و تحقیقاتی کشور به منظور دستیابی به اهداف سند چشمانداز و شکوفایی علمی با تأکید بر:
۱-۲- مدیریت دانش و پژوهش و انسجام بخشی در سیاستگذاری، برنامه ریزی و نظارت راهبردی در حوزه علم و فناوری و ارتقاء مستمر شاخصها و روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور با توجه به تحولات علمی و فنی در منطقه و جهان.
۲-۲- اصلاح نظام پذیرش دانشجو و توجه ویژه به استعداد و علاقمندی دانشجویان در انتخاب رشته تحصیلی و افزایش ورود دانشجویان به دورههای تحصیلات تکمیلی.
۳-۲- ساماندهی و تقویت نظام های نظارت، ارزیابی، اعتبارسنجی و رتبه بندی در حوزههای علم و فناوری.
۴-۲- ساماندهی نظام ملی آمار و اطلاعات علمی، پژوهشی و فناوری جامع و کارآمد.
۵-۲- حمایت از تأسیس و توسعه شهرک ها و پارکهای علم و فناوری.
۶-۲- توزیع عادلانه فرصتها و امکانات تحصیل و تحقیق در آموزش عالی در سراسر کشور.
۷-۲- شناسایی نخبگان، پرورش استعدادهای درخشان و حفظ و جذب سرمایههای انسانی.
۸-۲- افزایش بودجه تحقیق و پژوهش به حداقل ۴% تولید ناخالص داخلی تا پایان سال ۱۴۰۴ با تأکید بر مصرف بهینه منابع و ارتقاء بهرهوری.
۳- حاکمیت مبانی، ارزشها، اخلاق و موازین اسلامی در نظام آموزش عالی، تحقیقات و فناوری و تحقق دانشگاه اسلامی با تأکید بر:
۱-۳- اهتمام به نظام تعلیم و تربیت اسلامی و اصل پرورش در کنار آموزش و پژوهش و ارتقاء سلامت روحی و معنوی دانش پژوهان و آگاهیها و نشاط سیاسی آنان.
۲-۳- تربیت اساتید و دانشجویان مؤمن به اسلام، برخوردار از مکارم اخلاقی، عامل به احکام اسلامی، متعهد به انقلاب اسلامی و علاقمند به اعتلای کشور.
۳-۳- حفظ موازین اسلامی و ارزشهای فرهنگی و اجتماعی در استفاده از علم و فناوری.
۴- تقویت عزم ملی و افزایش درک اجتماعی نسبت به اهمیت توسعه علم و فناوری:
۱-۴- تقویت و گسترش گفتمان تولید علم و جنبش نرمافزاری در کشور.
۲-۴- ارتقاء روحیه نشاط، امید، خودباوری، نوآوری نظاممند، شجاعت علمی و کار جمعی و وجدان کاری.
۳-۴- تشکیل کرسیهای نظریه پردازی و تقویت فرهنگ کسب و کار دانشبنیان و تبادل آراء و تضارب افکار، آزاداندیشی علمی.
۴-۴- ارتقاء منزلت و بهبود معیشت استادان، محققان و دانشپژوهان و اشتغال دانش آموختگان.
۵-۴- احیاء تاریخ علمی و فرهنگی مسلمانان و ایران و الگوسازی از مفاخر و چهرههای موفق عرصه علم و فناوری.
۶-۴- گسترش حمایتهای هدفمند مادی و معنوی از نخبگان و نوآوران و فعالیتهای عرصه علم و فناوری.
۵- ایجاد تحول در ارتباط میان نظام آموزش عالی، تحقیقات و فناوری با سایر بخشها با تأکید بر:
۱-۵- افزایش سهم علم و فناوری در اقتصاد و درآمد ملی، ازدیاد توان ملی و ارتقاء کارآمدی.
۲-۵- حمایت مادی و معنوی از فرآیند تبدیل ایده به محصول و افزایش سهم تولید محصولات و خدمات مبتنی بر دانش پیشرفته و فناوری داخلی در تولید ناخالص داخلی با هدف دستیابی به سهم ۵۰ درصد.
۳-۵- تحکیم و تعمیق پیوند حوزه و دانشگاه و تقویت همکاریهای مستمر راهبردی.
۴-۵- تنظیم رابطه متقابل تحصیل با اشتغال و متناسب سازی سطوح و رشتههای تحصیلی با نقشه جامع علمی کشور و نیازهای تولید و اشتغال.
۵-۵- تعیین اولویتها در آموزش و پژوهش با توجه به مزیتها، ظرفیتها و نیازهای کشور و الزامات نیل به جایگاه اول علمی و فناوری در منطقه.
۶-۵- حمایت از مالکیت فکری و معنوی و تکمیل زیرساختها و قوانین و مقررات مربوط.
۷-۵- افزایش نقش و مشارکت بخشهای غیردولتی در حوزه علم و فناوری و ارتقاء سهم وقف و امور خیریه در این حوزه.
۸- ۵- توسعه و تقویت شبکههای ارتباطات ملی و فراملی میان دانشگاهها، مراکز علمی، دانشمندان و پژوهشگران و بنگاههای توسعه فناوری و نوآوری داخلی و خارجی و گسترش همکاریها در سطوح دولتی و نهادهای مردمی با اولویت کشورهای اسلامی.
۶- گسترش همکاری و تعامل فعال، سازنده و الهام بخش در حوزه علم و فناوری با سایر کشورها و مراکز علمی و فنی معتبر منطقهای و جهانی بویژه جهان اسلام همراه با تحکیم استقلال کشور، با تأکید بر:
۱-۶- توسعه صنایع و خدمات مبتنی بر علوم و فناوریهای جدید و حمایت از تولید و صادرات محصولات دانش بنیان و متکی بر فناوریهای بومی بویژه در حوزه های دارای مزیت و ظرفیت، با اصلاح امر واردات و صادرات کشور.
۲-۶- اهتمام بر انتقال فناوری و کسب دانش طراحی و ساخت برای تولید محصولات در داخل کشور با استفاده از ظرفیت بازار ملی در مصرف کالاهای وارداتی.
۳-۶- استفاده از ظرفیتهای علمی و فنی ایرانیان مقیم خارج و جذب متخصصان و محققان برجسته سایر کشورها بویژه کشورهای اسلامی حسب نیاز.
۴-۶- تبدیل ایران به مرکز ثبت مقالات علمی و جذب نتایج پژوهشهای محققان، نخبگان علمی و نوآوران سایر کشورها بویژه جهان اسلام.
RSS چیست ؟
RSS به قولی سرنام REALLY SIMPLE SYNDICATION و به قول كمی حرفهایترها سرنام RDF SITE SUMMARY است. ولی RSS سرنام هر چه باشد، پدیدهای است كه امكان جمعآوری اطلاعات و اخبار را از سایتهای مختلف فراهم میكند بدون این كه مجبور باشید از این سایت به آن سایت سر بزنید. ویژگی RSS هم مثل بقیه تكنولوژیهای خوب، در سادگی آن است :یک فرمت سریع و استاندارد، شبیه همان بولتنهای خبری است منتها به شكل الكترونیك. امروزه اكثر سایتهای وب مهم به این بولتنها مجهز هستند، از وبلاگهای شخصی گرفته تا سایتهای خبرگزاریهای بزرگ دنیا. برای گرفتن این بولتنها كافی است نرمافزار مناسب این كار را در اختیار داشته باشید و بولتن مورد نظر را مشترك شوید. شاید فكر كنید خواندن خبرها كه كاری ندارد، به صفحه اصلی سایت میرویم و خبرها را میخوانیم. اما حالتی را در نظر بگیرید كه بخواهید 50 سایت مختلف را ببینید و تازه معلوم نیست این سایتها اصلاً خبر جدیدی داشته باشند یا نه. با RSS نیازی نیست به 50 تا سایت سر بزنید. كامپیوتر شما به طور خودكار و با زمانبندی مشخص با این سایتها تماس میگیرد و جدیدترین خبرها و اطلاعات را دانلود میكند. بنابراین، فقط از یك پنجره میتوانید تمام اتفاقات روز را مشاهده كنید. بدین ترتیب هم در وقتتان صرفهجویی كردهاید، و هم در این همه اطلاعات اضافی كه در وب وجود دارد گرفتار نشدهاید.
انتشار و جمعآوری
RSS به دو شكل ایفای نقش میكند: وقتی كه خودتان اطلاعاتی دارید كه میخواهید منتشر كنید و در اختیار دیگران قرار دهید، كار <نشر> یا SYNDICATION را انجام میدهد و زمانی كه بخواهید اطلاعاتی را به دست آورده و مورد استفاده قرار دهید، كار <گردآوری> یا AGGREGATION را برعهده میگیرد. ابتدا به نقش گردآوری RSS میپردازیم و بعد توضیح میدهیم كه چگونه بولتنی خبری درست كنید كه دیگران بتوانند بخوانند.هیچكس نیاز ندارد هر روز تمام خبرهای دنیا را بخواند، بلكه هر كسی بسته به علاقه، شغل، یا وظیفهای كه دارد فقط بعضی از خبرها را میخواند. برای این منظور به یك ابزار گردآوری احتیاج داریم كه بتواند به طور خودكار به سراغ سایتهایی برود كه به اشتراك آنها درآمدهایم.ابزارهای گردآوری در بازار و اینترنت فراوان یافت میشود، هم رایگان و هم غیررایگان، هم مستقل و هم الحاقی (از جمله NEWSGATOR كه برای 2003OUTLOOK طراحی شده است). یكی از این برنامههاFEEDDEMON نام دارد. این برنامه، یكی از ابزارهای گردآوری اخبار است كه به صورت مستقل كار میكند و غیررایگان است. ادامه …
آینده اینترنت !
به گزارش فارس به نقل از کامپیوترورلد، با توجه به این گزارش در آینده تمامی اشیا و وسایل الکترونیکی از قابلیت اتصال به اینترنت برخوردار خواهند بود و انبوه حسگرها و وسایل محاسباتی نصب شده بر روی این دستگاهها اطلاعات لازم در مورد خانهها، محیط های اداری و عمومی و … را به طور شفاف و آنی برای پلیس، بازاریابها و نیروهای اطلاعاتی دولتی ارسال خواهند کرد.
فناوری موسوم به Smart meters with non-intrusive load monitoring (NILM) که برای تجزیه و تحلیل نحوه استفاده از محصولات مختلف الکترونیک در آینده به کار میرود به مدیران شبکه امکان میدهد تا بدانند شما دقیقا در خانه مشغول به چه کاری هستید و از هر وسیله برقی به چه نحوی و برای انجام چه کاری بهره میگیرید.
بدیهی است که این پیشرفت بزرگ در فناوری قابلیت فراوانی برای سوءاستفاده دارد و مهم رین نگرانی در این زمینه به خطر افتادن حریم شخصی کاربران است.
نسل بعدی وسایل برقی خانگی اعم از لوازم آشپزخانه یا رایانه و گوشی و تلویزیون و … دارای امضایی منحصر به فرد خواهند بود و حسگرها و ابزار سنجش مصرف نصب شده بر روی آنها به هکرها، جاسوسان دولتی و … امکان می دهد تا ماهیت آنها را از راه دور شناسایی کنند. به بیان دیگر با بررسی و تحلیل اطلاعات ارسالی توسط این حسگرها و مصرف سنجها میتوان از راه دور پی برد که دادههای مذکور توسط یک یخچال ارسال شده یا یک مایکروفر.
پیشرفت فناوری در این زمینه تا حدی خواهد بود که میتوان از راه دور تفاوت عملکرد لامپ نصب شده در حمام را با لامپی که در اتاق نشمین نصب شده، تشخیص داد.
البته این فناوری ها کاربردهای مفیدی نیز دارند و به ساکنان یک خانه امکان میدهند تا از راه دور از وجود مشکلی در یک محصول برقی خانگی به سادگی مطلع شوند ودر صورت جدی بودن مشکل آن دستگاه را خاموش کنند. اما این دادهها برای پیبردن به اولویتها، عادات و رفتارها، عقاید و نوع رفتار میلیونها نفر در سراسر جهان نیز قابل بهره گیری هستند و لذا هر گونه سوءاستفاده از آنها امنیت ملی کشورها را در معرض مخاطره قرار می دهد.
این پیشرفتها تا بدان حد نگران کننده است که کاخ سفید از کنگره آمریکا خواسته تا مسائل مربوط به حریم شخصی افراد را در ارتباط با این تحول مورد بررسی قرار دهد.
برای تامل : 1- گاهی این گزارش ها برای ایجاد رعب و یاس در بین ملت های دیگر و ارائه تصویری از هیمنه و شکست ناپذیری آمریکا و متحدانش انتشار می یابد .
2- گاهی این گزارش های واقعی است و کسانی چون ادوارد اسنودن و …آنها را لو می دهند .
3- در هر صورت جوانان باهوش ایرانی و حزب الله باید در هر زمینه از پیش فعالیت و ابتکار داشته باشند و برای این پیشرفت گوش به فرمان ولی و نائب امام زمان (عج) باشند که او بهترین راه بر و راه نماست.و با عزم راسخ دیگر هراسی از پیشرفت های بنیان برانداز غرب صهیونی و ضد توحیدی نخواهد ماند.
معروفترین نقاشی کامپیوتری خداوند!
به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس، عکسی که سالها بر روی صفحه ویندوز xp وجود داشت و دارد، برخلاف تصور خیلی از افراد، یک طرح کامپیوتری نیست، بلکه یک عکس واقعی است که به گفته عکاسش، حتی هیچگونه دستکاری فتوشاپی هم نشده است.
چارلز اُ-ریر، عکاس آمریکایی موسسه نشنال جیوگرافیک، در 24 جون سال 1996، این عکس را از تاکستانهای حاشیه جاده فرمانت، در دره سونوما در شمال کالیفرنیا گرفت.
در سال 2001 وقتی ویندوز اکس پی معرفی شد، این عکس هم بخشی از پروژه تبلیغاتی این سیستم عامل بود.
بیندیشیم : واقعا بشر هر چقدر هم که حرفه ای و پیشرفته باشد هیچ گاه نمی تواند همچون آفریده های خداوند خلق کند.بهترین عکس های فتوشاپی از آن اوست.
پویا نمایی پیام راشل کوری
به منظور تبلیغ یک اثر خوب در پویا نمایی (انیمیشن) و شناساندن آن به خانواده های ایرانی مطلب زیر را که از روزنامه کیهان برداشت شده و گزارشی درباره پویا نمایی تولیدی آقای فرهاد عظیما است ، برای شما عزیزان می آوریم.
«پیام راشل کوری» عنوان یک انیمیشن (پویانمایی) فاخر و تماشایی است که توسط هنرمند جوانی به نام «فرهاد عظیما» ساخته شده است.نکته مهم درباره این کارتون، ساختار بسیار قوی و خوش ساخت آن است که مخاطب را دچار حیرت میکند.
«پیام راشل کوری2» به روایت نبرد ایران و اسرائیل میپردازد. رژیم صهیونیستی دست به حماقت زده و تصمیم میگیرد ایران را هدف موشک باران قرار دهد. اما این فرصت باعث میشود که جمهوری اسلامی ایران برای همیشه شر اسرائیل را کم کرده و قدس شریف را نجات دهد. این کارتون با تکنیک سه بعدی و توسط بخش خصوصی ساخته شده است و مدتی است که فروش اینترنتی آن آغاز شده است.
انیمیشن «پیام راشل کوری 2» همچنین موفق به کسب جایزه بهترین دستاورد فنی از چهارمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار شده و تاکنون مورد استقبال فراوان مخاطبان ایرانی و بینالمللی قرار گرفته است.
فرهاد عظیما، کارگردان «پیام راشل کوری2» درباره انگیزه اش از ساخت این پویانمایی میگوید: «ما سعی بر آن داشتیم که جنگ آخرالزمان را شبیه سازی کنیم.جهانی که در آن صهیونیسم از بین رفته است و سربازان اسلام در حال پیروزی کامل بر دشمن هستند.این یعنی جهانی بدون صهیونیسم!»
او همچنین درباره استقبال از این أثر در خارج از کشور گفت: «تقریبا از خیلی از کشورهای دنیا،از جمله کشورهای اروپایی،آمریکا،نیوزلند،کشورهای منطقه و بسیاری از نقاط مختلف جهان تماسهایی در این ارتباط داشته ایم و از تولید این انیمیشن استقبال کرده اند.بسیاری از ایرانیان خارج از کشور نیز با ما تماس گرفتهاند و این انیمیشن را نقطه عطفی در تولید کارهایی از این قبیل در ایران دانسته اند.ما نیز نمیخواهیم که این کار،آخرین کار ما باشد و واقع بینانه به دنبال ادامه راه هستیم.»
عظیما معتقد است: «نباید خودمان را دست کم بگیریم و بنشینیم و بگوییم که همه چیز با پول حل خواهد شد.امام خمینی(ره) قدرت مالی و یا بدنی بالایی نداشت،اما با فکر خود توانست کل دنیا را متحول کند و هنوز بعد از گذشت بیست و اندی سال از رحلت ایشان،دنیا با اشتیاق مراسم سالگرد ایشان را از ایران پیگیری میکند.این یعنی ما میتوانیم.»
به راستی که نسل جوان متعهد و انقلابی ایران با تکیه بر توانایی و استعداد خود قادر به انجام بسیاری از کارهای به ظاهر نشدنی است. «پیام راشل کوری2» که یکی از بهترین پویانماییهای تاریخ سینمای ایران است، شاهدی بر این توانایی است.
انیمیشن «پیام راشل کوری» با برخورداری از تم آخرالزمانی به ماجرای شهادت «راشل کوری» - دختر جوان آمریکایی که سال ۲۰۰۳، توسط بولدوزر ارتش رژیم صهیونیستی در حالی که به تخریب منزل یک خانواده فلسطینی در «رفح» غزه اعتراض میکرد، زیر گرفته شده و به شهادت رسید - میپردازد. این انیمیشن با نمایش صحنههایی از نبرد پایانی دنیا، پیروزی نهایی و آزادی بیتالمقدس، با برداشتی آزاد به وقایع و نقش ایران در دورهی پس از ظهور امام زمان(عج) میپردازد. این انیمیشن چهارمین ساخته «فرهاد عظیما»ست که پیش از این انیمیشنهای «ختم صاعر» -تجلیل شده توسط «سید حسن نصرالله»-، «نبرد خلیج فارس» -برگزیدهی سومین جشنواره مردمی فیلم عمار- و «مقاومت و پیشرفت1» را ساخته بود.
متاسفانه سازمان صداوسیما در اقدامی عجیب از پخش این پویا نمایی با کیفیت ضد استکباری پیرامون «راشل کوری» خودداری و دلیل این کار را عوارض بین المللی و تنش زایی با امریکا آن عنوان کرد.
برای تامل : جوانان ایرانی همیشه نشان داده اند که با تکیه بر مدد الهی در هر زمینه ای بهترین ها را ارائه می دهند.اما چرا در جامعه جوی حاکم است که تولیدات ارزشی هنرمندان متعهد تکثیر نمی شود و به راحتی در دسترس عموم قرار نمی گیرد؟ متاسفانه سازمان صداوسیما هم در اقدامی عجیب از پخش این پویا نمایی با کیفیت ضد استکباری پیرامون «راشل کوری» خودداری و دلیل این کار را عوارض بین المللی و تنش زایی با امریکا آن عنوان کرد.
امام خامنه ای (مدظله العالی) چند روز پیش به دولت توصیه فرمودند که جوانان هنرمند متعهد را دریابند.امیدواریم چنین توصیه ای جدی گرفته شود تا فرهنگ و هنر جامعه اسلامی عاری از علف های هرز گردد.
10 گام برای وبلاگ نویسی حرفه ای
امروزه وبلاگ نویسی به امری رایج تبدیل شده است و در این زمینه نیز سرویس دهنده های زیادی فعالیت می کنند.اگر قصد دارید شروع به وبلاگ نویسی کنید یا به وبلاگ نویسی حرفه ای تبدیل شوید پیشنهاد می کنیم این مقاله آموزشی را در سایت سرزمین دانلود مطالعه کنید.
1) زمان: در چک لیست ما اولین گزینه زمان است! اگر وقت کافی برای وبلاگتان نگذارید نمی توانید یک وبلاگ درآمد زا یا پرترافیک داشته باشید. وقتی که می گذارید فقط برای نوشتن مطلب نیست بلکه باید با سایر وبلاگ نویسان در ارتباط باشید ، مطالب جدید بخوانید و اطلاعات خود را به روز نگه دارید. هر کار برای رسیدن به موفقیت چه کامپیوتری و آنلاین باشد چه نباشد نیازمند صرف وقت است. اگر می خواهید تمام مخارجتان را از وبلاگتان تامین کنید باید تمام وقتتان را نیز صرف آن کنید.
2) اطلاعات در یک زمینه خاص: حتی اگر وقت زیادی داشته باشید بدون داشتن موضوعات مناسب برای نوشتن درباره ی آنها نمی توانید موفق شوید. شما باید اطلاعات و تجربه کافی در یک زمینه ی خاص برای نوشتن داشته باشید حتی اگر عمومی بنویسید! اشتباه نکنید منظور من الزامآ تخصص یا تحصیلات دانشگاهی نیست بلکه باید اطلاعات کافی داشته باشید در هر زمینه ای که می نویسید.
3) شوق: حتی با داشتن اطلاعات کافی در زمینه ی مربوط به وبلاگتان اگر خیلی سرد و بی روح بنویسید و از کلمات خیلی ساده و خشک استفاده کنید هرگز وبلاگ خود را در لیست وبلاگ های برتر مشاهده نخواهید کرد. باید ابتکار و ذوق به خرج دهید و از عبارات و جملات زیبا استفاده کنید هر چند اغراق در این زمینه اثر چندین برابر منفی می گذارد. سعی کنید وبلاگتان راجع به موضوع مورد علاقه تان باشد. خواننده خیلی سریع متوجه می شود که شما از نوشتن این مطلب لذت برده اید یا فقط برای اینکه چیزی نوشته باشید این کار را کرده اید.
نکات مهم وبلاگ نویسی :ادامه در صفحه 2
صفحات: 1· 2
خانه باید پرورشگاه باشد
بیانات آیت ا… العظمی جوادی آملی در دیدار اعضای کمیته تخصصی شهرسازی سازمان نظام مهندسی کشور
ساختن خانه های دارای آشپزخانه های به اصطلاح «اُپن» که صاحب خانه و میهمان نتوانند به درستی رعایت حجاب را کنند و نتوانند خود را حفظ کنند، اسلامی نیست. خانه باید طوری بنا شود که اهل خانه از درون و بیرون دارای حجاب باشند، لذا مکانی که میهمان در آن مستقر می شود،
باید از جای صاحب خانه مستور باشد. نمای بیرون منازل نیز باید طوری طراحی شود که بر دیگر منزل ها اشراف نداشته باشد و داخل آن نیز برای اطرافیان نمایان نباشد. منازل در غرب دیوار خاصی نداشته و بیشتر از طریق نرده از یکدیگر جدا می شوند و این به دلیل آن است که آن ها منزل را آسایشگاهی به جای پرورشگاه می پندارند.
دیوار مناسب می تواند در معماری اسلامی آزادی لازم را به میهمانی و صاحب خانه بدهد. ساخت و ساز اتاق های منازل باید مقابل قبله باشد، در معماری های اسلامی طوری از زمین بهره برداری شود که اتاقی را به عنوان مصلا که دارای قرآن و فرشی پاک و طاهر باشد بسازند تا مکانی مناسب برای رفع حاجت مردم به درگاه خدا باشد.
مرگ از پوست درآمدن است، انسان مرگ را می میراند و در صحنه مصاف با آن پیروز است لذا یک موجود ابدی باید کارهای ابدی انجام دهد و همین است که باید اتاقی به عنوان مصلا در منازل پیش بینی شود.
منبع: ماهنامه آموزشی/ تحلیلی/ خبری/ اطلاع رسانی 42. پیش شماره دوم|بهمن 1392