کار مفید راهی برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی
آیتالله روحالله قرهی مدیر حوزه علمیه امام مهدی(عج) حکیمیه تهران در تازهترین جلسه اخلاق خود به موضوع «ایمان» با محوریت طاعت در بستر علم پرداخت .بخشی از سخنان ایشان درباره اهمیت کار و تلاش مومن برای آباد کردن دنیا و رفاه است که در ادامه می آید:
- علامه مجلسی میگوید: آن کسانی که به دنیای حسنه میاندیشند و این دعای قرآنی را ورد زبان خود قرار میدهند: «ربنا اتنا فی الدنیا حسنة وفی الاخرة حسنة …»، نمیتوانند دنیای حسنه را داشته باشند، مگر با پناه به علم اهل بیت(ع).
- یا حضرت در جایی دیگر میفرمایند: «مَعرِفَةُ العِلمِ دِینٌ یُدانُ بِهِ، بِهِ یَکسِبُ الإنسانُ الطّاعَةَ فی حَیاتِهِ، و جَمیلَ الاُحدُوثَةِ بَعدَ وَفاتِهِ»، چه میشود که اهل طاعت، اهل طاعت میشوند؟ اینکه در ایمان غوطه خوردند، یک بحث است؛ امّا آن ده نشانهای که پیامبر(ص) از ایمان فرمودند، این بود: «الْإِیمَانُ فِی عَشَرَةٍ الْمَعْرِفَةِ وَ الطَّاعَةِ وَ الْعِلْمِ وَ الْعَمَلِ وَ الْوَرَعِ وَ الِاجْتِهَادِ وَ الصَّبْرِ وَ الْیَقِینِ وَ الرِّضَا وَ التَّسْلِیمِ» که بعضی از اینها را توضیح دادیم و این طاعت را هم بیان کردیم، امّا بحث این جلسه ما طاعت در بستر علم است و امیرالمؤمنین(ع) میخواهند بفرمایند که اگر کسی میخواهد اهل طاعت شود، باید با علم باشد. فلذا این علم، هم دنیا برای شما میآورد، هم آخرت. آنهایی که مطیع امر خدا میشوند و به واسطه اطاعت، دنیای حسنه پیدا میکنند؛ در باب علم هستند که هم دنیایشان، دنیای نیکو و هم آخرتشان، آخرت نیکو میشود.
جملهای بیان کنم که خیلی مهم است.ادامه در صفحه 2
صفحات: 1· 2