فوايد خرما
تركيبات خرما
آب، مواد سفيدهاى، مواد قندى( گلوكز، ساكارز ) چربى، پتاسيم، سديم، كلسيم، منيزيم، آهن، مس، املاح گوگرد، املاح كلر، ويتامين(آ)( ب 1)( ب 2)، ويتامين PP، ويتامين سى.
در هر صد گرم خرما، 157 ميلى گرم كالرى وجود دارد .
فوايد خرما
مناطقى كه مردمان آن خرما بيشتر مصرف مىكنند ؛ كمتر مبتلا به سرطان مىشوند، چون خرما داراى منيزيم است و براى رفع سرطان مفيد است.
خرما براى جوش و غرور جوانى مفيد است.
خرما براى درمان فلج، لقوه، بالاخص فلج اطفال، مفيد است.
براى سلسله اعصاب، خوب است. به پيرمردها خوردنش سفارش شده، براى كليه و مثانه مفيد است.
بيماران ديابت، به جاى قند مىتوانند از خرما استفاده كنند.
براى شتستشوى خون و تعادل در يونها، مؤثر است. خرما، هضم و جذب را آسان مىكند.
خرما، داراى مقدار كمى « فيلوكولين » است و اين مواد تقويت كننده ترشحات مردانگى است .
خرما، خاصيت ضد گرسنگى دارد ؛( در روايت، توصيه شده كه در ماه مبارك رمضان افطار را با خرما شروع نماييد ).
مادهاى بنام « ديوستولسن » در خرما كشف شده است كه بهترين دارو براى حساسيت و الرژى است .
آيهاى كه در اول مبحث درباره وضع حمل، حضرت مريم بيان شده كه فرموده است: خرما را با آب بخوريد. محققان نيز به زنهاى باردار توصيه خوردن خرما مىنمايند و قائل هستند خرما، باز كننده رحم است مخصوصا در ماههاى اخر حاملگى و عضلات رحم را تقويت مىكند و آسان كننده ولادت فرزند است و در تقويت مادر و نوزاد مؤثر است.
در كتاب « وسائل الشيعه ج 17» بابى را مخصوص خوردن خرما با آب، براى مادران اختصاص داده است و روايت زيادى ذكر شده كه امام صادق عليهالسلام خرما را با آب ميل مىكرد.