شهید شهریاری، شهریارِ جبهۀ علم و دانش
8 آذرماه سالروز شهادت شهید شهریاری از دانشمندان برجسته هسته ای کشورمان است که پیشرفتها و دستاوردهای هسته ای امروز جمهوری اسلامی نتیجه سالها تلاش و مجاهدت ایشان وهمکارانشاندر جبهه علم و دانش و تقوا می باشد.
مردانی از جنس صداقت و سادگی در اوج بلندای جایگاه علمی و اجتماعی
مردانی که دانشگاه را جبهه جهاد می دانند و جهاد مردان خدا هم نتیجه اش رسیدن به سعادت شهادت است
مرور زندگی شهید شهریاری و مراتب علمی ایشان باعث می شود یقین پیدا کنیم که با عالم و دانشمندی تمام عیار روبرو هستیم
از طرفی خاطرات دوستان همکاران و همسر ایشان که چند بند از آن در ذیل همین مطلب آمده است نشانگر شخیصت یک انسان باتقوا و مخلص و ولایت مدار است که سرتاسر زندگی اش وقف هدفش شده است
اینگونه انسانها الگوهایی تمام عیار برای جوانانی هستند که می خواهند خودشان را سربازان امام زمان -عج- بدانند
امثال دکتر شهریاری نشان دادند که می توان با رعایت همه اصول همزمان قله های بلندعلم و تقوا را پیمود و در هرد و جبهه با رتبه ممتازی قبول شد
چند خاطره از زبان همسر شهید:
- شهید شهریاری را در ابتدا در ترم اول تحصیل خود دیدم و همیشه وی در سایت دانشگاه حضور داشت و به قولی مرجع دانشگاه و دانشجویان بود. همسرم فردی آرام و ساکت بود و دائماً با دانشجویان در مباحث علمی به بحث میپرداخت و اساتید دانشگاه صنعتی شریف بسیار وی را دوست داشتند.
-مراسم ازدواج من و شهید شهریاری در سلفسرویس اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد که به نظرم اکنون این محل به یک محل اداری تبدیل شده است و به یاد دارم که پس از آن با لباس عروس به خوابگاه رفتیم و زندگی بیتکلف خود را آغاز کردیم.
-شهید شهریاری حتی در برخی عروسیها حضور پیدا نمیکرد و با کسی هم تعارف نداشت. میگفت “وقتی قرار است حلالی حرام شود در آن محل حضور پیدا نمیکنم “.
-سالهایی که با شهید شهریاری زندگی کردم بسیار مرا رعایت میکرد و به جرأت میتوانم بگویم لقمه غیر حلالی وارد زندگی ما نشد.
یاد و خاطره اش زنده و گرامی باد