نوشیدنی های مفید برای رفع تشنگی در ماه رمضان
نوشیدنی های مفید برای رفع تشنگی در ماه رمضان/ روزه باعث پاکسازی بدن می شود
رفع عطش روزه داران در طول روز نکته مهمی است که با آب بسیار خوردن در سحر برطرف نمی شود.
به گزارش بسیج پرس؛ همه ساله همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان برطرف کردن تشنگی و گرسنگی در طول روز به دغدغه مردم تبدیل می شود. اکثر مردم به دلیل اطلاع نداشتن از غذاها و میوه هایی که مانع تشنگی و گرسنگی می شود در طول روز دچار این مشکل می شوند. این در حالی است که ما اگر برخی از میوه ها و غذاهایی که پزشکان و متخصصان تغذیه در ماه رمضان توصیه می کنند استفاده کنیم در طول روز با مشکل تشنگی و گرسنگی مواجه نخواهیم شد لذا توجه به گفته های متخصصان تغذیه برای مصرف غذا و میوه های خاص در سحر و افطار از نکان قابل توجه ماه رمضان است که می تواند کمک شایانی در طول روز به ما کند. از طرفی با توجه به متقارن شدن این ماه با فصل تابستان و گرما و نیاز بدن به آب لازم است که روزه داران مطالبی را در خصوص عوامل رفع تشنگی در طول روز بدانند.
روزه باعث پاکسازی بدن می شود
بر اساس این گزارش؛ به گفته بسیاری از کارشناسان ماه رمضان تمرینی مناسب برای تشنگی و گرسنگی است و از طرفی برخی معتقدند که خصلت ماه رمضان پاکسازی بدن می باشد لذا به هیچ عنوان نباید از تشنگی و گرسنگی ترسید. برای جلوگیری از تشنگی باید از مصرف غذاهای عطش آور یا غلیظ مانند چای پررنگ، غذاهای شور و تند، غذاهای بسیار چرب، آب داغ و قهوه خودداری شود.
مصرف بیش از حد گوشت موجب افزایش تشنگی می شود
ماندم بیش از اندازه زیر نور آفتاب، حمام کردن با آب سرد یا گرم، مصرف بیش از حد گوشت و عصبانیت و استرس موجب افزایش تشنگی می شود. از طرفی توصیه مهم دیگر این است که بعد از میل کردن سحری بلافاصله نباید خوابید چرا که این اقدام باعث افزایش عطش و ایجاد مشکل در هضم غذا می شود.
استفاده از خاکشیر و شربت آبلیمو در سحر
بر اساس این گزارش؛ برخی از مردم بر این باورند که اگر در سحر آب بسیاری بنوشند تشنگی آنها در طول روز برطرف می شود اما اینطور نیست بلکه روزه داران باید در سحر به جای مصرف بیش از حد آب از شربت آبلیمو و خاکشیر استفاده کنند تا عطش آنها در طول روز برطرف شود. در کنار شربت آبلیمو و خاکشیر، شربت سکنجبین، شربت عسل و آبغوره طبیعی نیز می تواند در کاهش عطش روزه داران کمک کند. توصیه شده که شربت سکنجبین در حد فاصل بین افطار تا سحر مصرف شود.
روزه برای افراد دیابتی مضر نیست
برخی از افراد تصور می کنند که اگر هر نوع بیماری داشته باشند می توانند روزه نگیرند که این درست نیست چرا که برای مثال روزه گرفتن برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند مضر نیست لذا تنها راه تشخیص اینکه چه کسانی نمی توانند روزه بگیرند با پزشک متخصص است.
کم کردن فعالیت بدنی موجب چاقی می شود
بر اساس این گزارش؛ اکثر مردم در ماه مبارک رمضان به دنبال کم کردن وزن خود هستند و این کار را با نخوردن سحری و کم کردن فعالیت بدنی آغاز می کنند که کاهش فعالیت بدنی و ساکن بودن موجب چاقی و افزایش وزن می شود لذا کسانیکه به دنبال لاغری در ماه رمضان هستند باید با کنترل وعده های غذایی خود در افطار و سحر و پرخوری نکردن به هدف خود برسند. از طرفی استفاده بیش از اندازه زولبیا، بامیه، حلوا و حلیم که در ماه های دیگر کمتر مورد استفاده قرار می گیرد موجب بالا رفتن وزن می شود لذا راه حل مناسب برای حفظ شرایط فعلی بدنی کنترل وعده های غذایی و عدم پرخوری در افطار و سحر است.