تبلیغ برای انتخاب یک رئیس جمهور اصلح
حضرت امام(ره) :
«در ایام انتخابات اشخاصی که در حوزهها هستند، باید دست از کارها بردارند و راه بیفتند توی شهرها و دهات… و اگر مسامحه کنند، فردا مسئولند پیش خدا. مردم را دعوت کنند به انتخاب یک رئیس جمهور صحیح..» (صحیفه امام،ج15،ص16)
———————————————-
نیروهای انقلابی برای روشنگری وظیفۀ سنگینی دارند و این وظیفه را خصوصاً در این ایام انتخابات، باید بهصورت چهره_به_چهره انجام بدهند.
تبلیغ و تبیین چهره به چهره دشوار و وقتگیر است، اما باید به تأسی از حضرت زهرا(س) که ایشان چهل روز به درِ خانۀ مهاجر و انصار رفتند و آنها را دعوت به دفاع از حق کردند
این اقدام را انجام دهیم.
مؤثرترین راه برای جلوگیری از فریبهای رسانهای، همین گفتگوهای چهره به چهره است. هیچ چیزی جای یک گفتگوی صریح و صمیمی را نمیگیرد! الان از طریق شبکههای اجتماعی و اینترنت فضاهایی را برای بعضیها ایجاد کردهاند که آن افراد اصلاً بسیاری از پیامهای شما را از راه دور نمیبینند! لذا باید چهره به چهره، روشنگری کرد.
البته برای فعالیتهای چهره به چهره، سازماندهی هم لازم است، و برای این سازماندهی، کار تشکیلاتی هم لازم است، و برای کار تشکیلاتی هم وقت گذاشتن لازم است!
در امر تبلیغ و دعوت، اثر گفتگوی چهره به چهره، خیلی بالاتر از فعالیتهای گستردۀ اجتماعی مانند برگزاری همایش و سخنرانی و نصب پلاکارد و بَنِر و … است.
تا انتخابات چند تا جشن داریم؛ مثل عید مبعث، و جشنهای شعبانیه. جا دارد برای هر کدام از این جشنها مراسم بگیرید و در کنار طاقنصرتها و ایستگاههای صلواتی، میتوانید تعدادی صندلی هم بگذارید و با کسانی ارتباط بگیرید که تا کنون با آنها ارتباطی نداشتهاید و با آنها گفتگو کنید.
نورانیتی که در کار تبیینی برای اصلاح عرصۀ سیاست هست، در بسیاری از کارهای معنوی دیگر نیست. نورانیتی که «کار برای نظام جمهوری اسلامی» بهدنبال میآورد، بسیاری از کارهای دیگر بهدنبال نمیآورد. مثلاً اینکه شما قرآن آموزش دهید یا چند نفر را نمازخوان کنید، خیلی خوب است، ولی بهطور مستقیم کار کردن برای نظامی که بستر و زیربنای همۀ کارهای خوب است، یک چیز دیگر است! در ایام انتخابات، فضایی ایجاد میشود که ما چنین شرایطی را برای کار کردن پیدا میکنیم.